ChemStation stopped working

Hello,

 

We have had issues with our ChemStation station software running Agilent 8453 UV-visible Spectroscopy System.

The software has been running well for over 5 years, but suddenly stopped loading last week both in on-line and off-line mode popping 'ChemMain has stopped working' error message.

I've tried to check if the Antivirus or any other programs are the cause for ChemMain.exe to crash as it was suggested in the previous thread (Chemstation stops working unexpectedly). Unfortunately, there were no faulting modules listed in the Windows Event Viewer.

 

I would appreciate any suggestions of how to resolve it.

Parents
  • Hello:

    I need more information.

     

    Is the computer connected to your company network?
    Have there been any Windows Updates since the software was installed?
    When are updates installed?
    What Anti-virus software is installed?


    Please provide Microsoft Windows information edition, System Type, and Service Pack version. (Control Panel\System and Security\System. (e.g. Windows 7, 64-bit, SP1))

     

    Please provide the Adobe Reader & Adobe Flash Player versions.

     

     

    Thank you.

    Best regards,

     

    Mike

Reply
  • Hello:

    I need more information.

     

    Is the computer connected to your company network?
    Have there been any Windows Updates since the software was installed?
    When are updates installed?
    What Anti-virus software is installed?


    Please provide Microsoft Windows information edition, System Type, and Service Pack version. (Control Panel\System and Security\System. (e.g. Windows 7, 64-bit, SP1))

     

    Please provide the Adobe Reader & Adobe Flash Player versions.

     

     

    Thank you.

    Best regards,

     

    Mike

Children
No Data
Was this helpful?